Ez a kipufogóval kapcsolatos kérdés elsősorban abban az esetben fontos ügyfeleink számára, ha a kipufogó alkatrész nem szakműhelyben kerül beépítésre.

Meglepő információ lehet azonban, hogy tapasztalataink alapján az utángyártott kipufogók gyakran méretpontatlanok, és a szakszerű beépítés érdekében kisebb nagyobb módosítást igényelnek.

A jobb minőségű utángyártott kipufogóknál kisebb arányban fordul elő méretpontatlanság, ezeknél szerencsés esetben egy kis korrekcióval (pl.tartókonzol áthajlítás) szerelhető az alkatrész, de sajnos ez sem mindíg igaz.

A gyengébb minőségű utángyártott kipufogókkal szinte mindíg van probléma, ezek gyakran olyan szerelhetetlenek, mintha egy másik autó típushoz gyártották volna őket, így legtöbbször csak átszabással beépíthetők.

Szervizünket gyakran keresik fel ügyfeleink olyan problémával, hogy utángyártott kipufogót szereltek a gépjárműre, azonban a csatlakozó méretpontatlan és szelel, vagy a felfüggesztések nem pontosak és kopog a kipufogódob. Ezeket új, méretpontos csatlakozó vagy másik tartókonzol beépítésével tudjuk javítani, telefonon keresztül varázspálcával még sajnos nem 🙂

Amennyiben van rá lehetőség, azt javasoljuk, hogy szakműhelyben végeztessék el a kipufogó szerelést, és ha az alkatrészt is a beépítést elvégző szerviz adja, akkor az esetleges méretpontatlanságból eredő és egyéb problémák nem az ügyfelet terhelik, ráadásul szakszerűen, helyben elvégezhető a kipufogó javítás vagy csere.

Előző
«
Következő
»

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Árajánlatot és egyéb felvilágosítást csak telefonon vagy személyesen tudnak kérni cégünktől!
Elérhetőségeinket megtalálják weboldalunkon.