Kipufogó szervizünkben leginkább a típusra gyártott sportkipufogókat ajánljuk, ugyanis ezeknek a hangzása a legyártás folyamatában még variálható. A sportkipufogó dobokat elsősorban szolíd hangzással ajánljuk, így az a mindennapos közlekedésben és egy hosszú utazás során sem zavaró. Az lehet, hogy az utcán nem fordulnak annyian utánunk, azonban a diszkrét hangzás egy kora hajnali vagy késő esti – vagy egyszerűen fáradtabban történő vezetésnél – is előnyösebb.

Erőteljesebb kipufogó hangzás abban az esetben javasolt, ha a gépjármű ritkábban vesz részt a mindennapos közlekedésben, és csak alkalmanként van használatban. Tipikus esete ennek, ha a járművet különféle rendezvényeken, találkozókon vagy hétvégi adrenalin feltöltődésre, esetleg versenyekre haszálják.

Előző
«
Következő
»

Comments

 1. Kovács Gábor

  Tisztelt Karkus Kipufogó Szervíz!

  1.6 Opel Astra G járművemre szeretnék “szolid” kipufogó rendszert.
  A célom a jármű hangzásának egyedibbé tétele. Az nem baj ha nem mindenki fordul meg utánam az utcán, de a hozzáértőknek feltűnjön a változás.
  A másik behatároló paraméter az, hogy több autómon volt típus és sportkipufogó dob és rendszer is. Viszont mióta a kisfiam megszületett a cél nem az erős és fárasztó hangzás. Az autó napi használatban van, és havonta ejtünk 300-400 km-es utakat is egyhuzamban.
  Olyan rendszeretet szeretnék, mely “egyedivé” teszi az Astra hangzását, de hosszú utakon sem terhelő.
  A rendszert nem szeretném cserélni csak a végdobot vagy esetleg a középdobot, mert az viseltesebb. A kipufogóvéget pedig OPC “tarpéz” stílusban szeretném kialakítani,
  Erre szeretnék tanácsot és ajánlatot kérni.

  köszönettel és tisztelettel:
  Kovács Gábor

 2. Karkus Tamás

  Kedves Gábor!

  Önnek típusspecifikus sport hátsó és középső dobot ajánlunk szolíd hangzással, mely hosszabb utazás során sem zavaró. Fordított trapéz Opc kipufogó véget egyedileg tudunk készíteni, azonban az Ön gépjárművéhez nem fog úgy illeszkedni mint az eredeti Opc Astrához, mivel ott a lökhárító is az egyedi formához van kialakítva.

  Nálunk szervizelt Opc Astra videó referenciákat rövidesen megtekinthet a Karkus Kipufogó szerviz oldalának Videók menüpontja alatt.

  Árajánlatért kérem hívjon nyitvatartási időben a 061-405-40-65 telefonszámon.

  Üdvözlettel,

  Karkus Tamás

 3. Radányi Norbert

  Tisztelt Karkus Kipufogó Szervíz!

  2004-es BMW 120D autómhoz szeretnék sportkipufogó rendszert, illetve tuningot. Mivel diesel autóról van szó, érdeklődnék, mik a lehetőségek? Mennyivel lesz hangosabb, “más” a hangja? Meg fog e felelni a műszaki előírásoknak a módosítás után is az autó?

  Köszönettel,
  Radányi Norbert

 4. Karkus Tamás

  Kedves Norbert!

  Tapasztalatunk szerint a katalizátorral (és esetleg részecskeszűrővel) felszerelt turbo diesel gépjárművek esetén maximum egy szolídan mély sportos hangzás várható, mely a műszaki vizsgán előírt decibel határértékeknek megfelel.

  A Karkus Kipufogó videói között talál diesel sportkipufogó referencia hangokat (pl. Opel Corsa D td).

  Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne kérem vegye fel velünk a kapcsolatot nyitvatartási időben telefonon a 061-405-40-65-ös számon.

  Üdvözlettel,

  Karkus Tamás

 5. Karkus Tamás

  Kedves Gergő!
  Vállaljuk egyedi sportkipufogók legyártását többféle hangzással.
  Amennyiben további részleteket szeretne megtudni, keressen fel nyitvatartási időben a 061-405-40-65 telefonszámon.
  Üdvözlettel.Karkus Tamás.

 6. Király László

  Tisztelt Karkus Tamás Úr!
  Érdeklődnék hogy az autómon Opel Astra OPC H Z20LEH motorkódú a katalizátor második részét szeretném kiváltani. Őn szerint ez megoldható úgy hogy a lambda szonda ne jelezze hibának.Illetve ettől lehet valamennyi teljesítmény növekedés. Ha megoldható kb.mennyibe kerülne. Köszönettel.

 7. Karkus Tamás

  Kedves László!

  Amennyiben diagnosztizáló szonda van a katalizátor után beépítve, akkor a megnövekedett emisszíós értéket nagy valószínűséggel a motor kontroll lámpa jelezni fogja.

  Árajánlatot és egyéb felvilágosítást nyitvatartási időben telefonon vagy személyesen tud kérni cégünktől.

  Elérhetőségünk: http://www.karkuskipufogo.hu/kapcsolat

  Üdvözlettel,

  Karkus Tamás

 8. Péter

  hali!

  szeretnék tanácsot kérni.
  van egy VW golf 1.6 benzin autóm.
  rendszer ami most rajta van : hengerenkénti leömlő -gázgyórsító -középdob-sportdob/mind ez 60-as rendszeren/.
  annyi a problémám nekem mély hangzás kellene /mint pl a videótokon opel astra 2.0/
  https://www.youtube.com/watch?v=4OiGTK8D3tk

  választ előre is köszi.

  1. Kipufogó szerviz Article Author

   Kedves Péter!

   Egy jól méretezett sportkipufogó hátsó dobbal biztos megoldható a kivánt hangzás, viszont árajánlatot és egyéb felvilágosítást csak nyitvatartási időben, telefonon vagy személyesen tud kérni cégünktől.

   Elérhetőségünk: http://www.karkuskipufogo.hu/kapcsolat

   Üdvözlettel,

   Karkus Tamás

 9. Adam Kutasi

  Szia!

  Nem találtam megfelelő kategóriát, ezért itt kérdezem meg.
  Mi a véleményed az elektromos (vagy cut-out) kipufogó szelepekről? elméletben pont azt tudja, amit szeretnék, ugyanakkor viszonylag kevés dolgot találni róla a neten, és kicsit kendácsolós/sufnituning jellegűnek tűnik.
  Van egy Hyundai Coupem, 2002es 2.7 V6. Szeretnék neki tekintélyes, viszonylag hangos V hangot, de igényesen kivitelezve. Ugyanakkor jól jönne, ha vissza lehetne állítani valamilyen úton-módon halkabbra. mi a véleményed a fent említett kütyüről? esetleg van más javaslatod a probléma megoldására?

  üdv
  Adam

  1. Kipufogó szerviz Article Author

   Kedves Kutasi Ádám!

   Egy szakszerűen kialakított kipufogó rendszerben jól működik a szelep, sok gépjárműben már régóta gyárilag is alkalmazzák.

   Pl. a Dodge Stealth 3.0 V6-nál normál üzemben csak a balodali dupla csövön pufog ki, és sportos módra kapcsolva már a jobboldali kipufogók is működnek, és úgy emlékszem hogy ráadásul az átkapcsolást még egy zöld vagy narancssárga kipufogó ikon is jelezte a műszerfalon.

   A kocsiszekrény alá kivezetett, leegyszerűsített megoldás számomra már kevésbé szimpatikus, és azt is fontos tudni, hogy az utángyártott szelepek kevésbé megbízhatóak, ezért vásárlásnál mindenképpen érdemes a minőségibb terméket választani.

   Amennyiben technikailag megoldható, a rendszer kiépítését tudjuk vállalni, szelepet azonban nem forgalmazunk.

   Üdvözlettel,

   Karkus Tamás

 10. Bátyai Attila

  Kedves Tamás!

  Érdeklődnék hogy 2007-es Mitsubishi Colt CZ3(3 ajtós) autóra tudnak-e készíteni sport hátsó dobot 2 kivezetéssel?

  Illetve az lenne a kérdésem, hogy típus szerint letudják gyártani vagy minden autóra személyes egyeztetés alapján egyedileg kell ezt elkésziteni? Vagy úgy is megoldható hogy legyártják az adott típusra méretek alapján és elküldik postán/futárral?

  Előre is köszönöm!

  Üdvözlettel!
  Attila

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Árajánlatot és egyéb felvilágosítást csak telefonon vagy személyesen tudnak kérni cégünktől!
Elérhetőségeinket megtalálják weboldalunkon.