Ügyfeleink gyakran megkérdezik, hogy mennyi ideig tart illetve hogy megvárható-e a kipufogó javítás vagy csere. Előzetes időpont egyeztetéssel van ilyen lehetőség.

Leginkább a rövidebb, 1-2 órás időtartamú kipufogóval kapcsolatos munkák esetén szoktuk felajánlani ügyfeleinknek. A néhány óránál hosszab időtartamú kipufogó munkák esetén amennyiben megoldható, célszerűbb letenni a gépjárművet. Természetesen a nagyobb, akár egész napos munkák is megvárhatók kipufogó szervizünk váróhelyiségében, azonban mivel sokféle kellemesebb időtöltési lehetőség is van a közelben, ezt a messzebről érkező vidéki ügyfeleinknek sem szoktuk javasolni.

Előző
«
Következő
»

Comments

  1. Fehér László

    Tisztelt Karkus Úr!
    Másfél hónapja Fabia Kombi autómon (gyártási év: 2005) cserélték a flexi csövet, középső és hátsó kipufogó dobot. Azóta városi forgalomban az üzemanyagfogyasztásom jelentősen (kb. 2 literrel) megemelkedett a korábbihoz hasonló körülmények közepette. Bosal gyártmányok kerültek beépítésre. Országúti üzemmódban nem érzékelhető üzemanyagfogyasztás növekedés. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm válaszukat.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Árajánlatot és egyéb felvilágosítást csak telefonon vagy személyesen tudnak kérni cégünktől!
Elérhetőségeinket megtalálják weboldalunkon.